AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, zorluklarını aşacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, başarılarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak gördüyseniz:

  • Belli bir işe, harekete ya da iş birliğine sorgulamaksızın bağlanmak ya da odaklanmak yerine alternatifleri gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerde asılı kalmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, birçok iş teklifi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekte asılı kalmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde kalmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalettir.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak çok büyük mutluluk duyacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerde kalmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir