AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yerde kalmak

Kahve falında dar yerde kalmak

Kahve falında dar yerde kalmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dar yerde kalmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Kahve falında dar yerde kalmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerde kalmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında dar asansörde kalmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dar yerden geçmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini dar bir yerde görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Kahve falında dar yerde olmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kazancın her daim artacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerden çıkmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dar bir yerde sıkışmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir