AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerde kalmak

Kahve falında yüksek yerde kalmak

Kahve falında yüksek yerde kalmak üzüntülerinin son bulacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerde kalmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek yerde kalmak onu isyan noktasına getireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak ancak yılmayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde kalmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir yerde kalmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık yerde kalmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir