AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, şansının kendinden yana olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınını sigara içerken görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara içmeye başlamak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yeni bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun sigara içtiğini görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir