AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda eskiye dönüş söz konusu olabilir.

Kahve falında yakınını sigara içerken görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, iyi bir patron olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının sigara içerken görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir