AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek fırsatların elden kaçacağına, güveninin artacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, ortaklığınızı veya iş birliğinizi sonlandırabilir, yeniden düzenleyebilir veya ilişkide değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek aile hayatının hayır getireceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını sigara içerken görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek mal mülk sahibi olunacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek afiyete ereceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir