AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir çocuğun sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir çocuğun sigara içtiğini görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, uzaktan haberler işiteceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir çocuğun sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Belli ilişki, iş birliği, plan veya işler konunda seçimler yapmanız, aynı zamanda, aslında başarılı olamayacak ya da beli bir noktada dağılma ihtimali olan konulara onay vermeniz veya kendinizi bağlamanız anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun sigara içtiğini görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun sigara içtiğini görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayırlı işe delalet eder.

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kızını sigara içtiğini görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, hayatından razı geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir