AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, bebek sahibi olunacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalettir.

Kahve falında yakınının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, evine bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını sigara içerken görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sigara içerken görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir