AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını sigara içerken görmek

Kahve falında yakınını sigara içerken görmek

Kahve falında yakınını sigara içerken görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında yakınını sigara içerken gördüyseniz:

  • Daha önce denemediğiniz şeyler deneyebilir, görmediğiniz yerlere gidebilir ya da seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yakınını sigara içerken görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Kahve falında içilmemiş sigara görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını sigara içtiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir