AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içmeye başlamak

Kahve falında sigara içmeye başlamak

Kahve falında sigara içmeye başlamak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sigara içmeye başlamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda değişiklik yapmak istiyorsanız işlemleri başlatmalısınız.

Kahve falında sigara içmeye başlamak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin sigaraya başladığını görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tekrar sigaraya başlamak işlerinin daha da iyi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigaraya başladığını görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sigaraya tekrar başlamak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret eder.

Kahve falında inşaata başlamak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, yolunda devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşın başladığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinde işe başlamak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir