AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının sigara içerken görmek

Kahve falında kocasının sigara içerken görmek

Kahve falında kocasının sigara içerken görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, durgun giden işlerin açılacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hayır duaları alınacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kocasının sigara içerken gördüyseniz:

  • Zamanın imkanlarını iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kocayı sigara içerken görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın sigara içtiğini görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının sigara içerken görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına alamet eder.

Kahve falında kocasını sigara içerken görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, geçiminin güçleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sigara içme görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı birini sigara içerken görmek güvenini sarsacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir