AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, başarılarının düşeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, yüzlerin asılacağına delalettir.

Kahve falında annenin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek hayatının yolunda gideceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, hayalkırıklığı duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneni sigara içerken görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini sigara içerken görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında annemi sigara içerken görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek borçlarının azalacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir