AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını sarhoş görmek

Kahve falında bir yakınını sarhoş görmek

Kahve falında bir yakınını sarhoş görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ileride saygın bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakınını sarhoş gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında bir yakınını sarhoş görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını sarhoş görmek nimetin ve kazancın artacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarhoş kovalamak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek kendisini ona adayacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlını sarhoş görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarhoş görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini sarhoş görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir