AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş kovalamak

Kahve falında sarhoş kovalamak

Kahve falında sarhoş kovalamak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, işinden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında sarhoş kovalamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya özel evraklarınızı ilgilendiren konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sarhoş kovalamak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sarhoş taşımak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınını sarhoş görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini sarhoş görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında sarhoş komşu görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir