AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlını sarhoş görmek

Kahve falında nişanlını sarhoş görmek

Kahve falında nişanlını sarhoş görmek kısmetinin hep açık olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, iyi halinin kalmayacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kalabalıktan uzak olacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlını sarhoş gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında nişanlını sarhoş görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında sarhoşa yardım etmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalettir.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kendini sarhoş görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına delalettir.

Kahve falında sarhoş araba kullanmak bahtın açık olmasına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birini sarhoş görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir