AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi sarhoş görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarhoş görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarhoş görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, dertlerinin artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarhoş gördüyseniz:

  • Tartışmaya açık konulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz, çünkü sinirleriniz üzerinizde olduğu için kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarhoş görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında bir kişiyi sarhoş görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine alamet eder.

Kahve falında sarhoş kişi görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi sarhoş görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişiyi sarhoş görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi için ağlamak çok zor duruma düşüleceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin evine gitmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir