AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini sarhoş görmek

Kahve falında sevgilini sarhoş görmek

Kahve falında sevgilini sarhoş görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilini sarhoş gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında eski sevgilini sarhoş görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında sevgilini sarhoş görmek işlerinin ağırlaşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoş sevgili görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin sarhoş olduğunu görmek kendi geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi sarhoş görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoş bayan görmek ortaklı işlere girileceğine, gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir