AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, daha isabetli kararlar alacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmalı ya da önem vermelisiniz veya tam tersi, tüm ilginizi onların isteklerine yönelttiyseniz kendi ihtiyaçlarınıza ya da işlerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında ölü birini sarhoş görmek dualarının karşılığını alacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü sarhoş görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarhoş koca görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bira içmek ve sarhoş olmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, fakir çocukları giydireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı sarhoş görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bir insanı sarhoş görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir