AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, para ve makam sahibi olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizdeki bir değişiklik daha parlak bir geleceğin kapılarını açıyor.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sarhoş görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sarhoş görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin sarhoş olduğunu görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini sarhoş görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarhoş sevgili görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili üzgün görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir