AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını sarhoş görmek

Kahve falında yakınını sarhoş görmek

Kahve falında yakınını sarhoş görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, haksızlığa uğrayacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, işlerin yolunda gideceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınını sarhoş gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Kahve falında bir yakınını sarhoş görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yakınını sarhoş görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı sarhoş görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoşla evlenmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sarhoş görmek kazancın sürekli artacağına, düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir insanı sarhoş görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir