AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek

Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek

Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sigara içerken gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Kahve falında bir çocuğun sigara içtiğini görmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun sigara içtiğini görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sigara içen bir kadın görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında kocasını sigara içerken görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir