AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi dövmek

Kahve falında kedi dövmek

Kahve falında kedi dövmek rahatsızlık duyulacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kedi dövmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında kedi köpek dövmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi dövmek verdiği emeklerin heba olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında kediye dövmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusu dövmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi dövdüğünü görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi dövmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında kedi dövmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kedi dövmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir