AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca oğlunu dövmek

Kahve falında amca oğlunu dövmek

Kahve falında amca oğlunu dövmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında amca oğlunu dövmek gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Kahve falında amca oğlunu dövmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında amcayı dövmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında amca kızını dövmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına işaret eder.

Kahve falında amca dövmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amca oğluna para vermek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında amca oğluyla evlendiğini görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, bir takım sorunlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında amca oğluyla kavga etmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca oğluna sarılmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir