AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze dövmek

Kahve falında teyze dövmek

Kahve falında teyze dövmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, mutluluk ve saadete, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işarettir.

Kahve falında teyze dövmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardım edecek şeylerle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında teyzeyi dövmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teyze dövmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında teyzeyle evlenmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı teyzeler görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında teyzenin geldiğini görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyzemi ölmüş görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalettir.

Kahve falında teyzemi görmek verdiği sözleri tutacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Kahve falında teyze kızıyla öpüşmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir