AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengesini dövmek

Kahve falında yengesini dövmek

Kahve falında yengesini dövmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yengesini dövmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında yenge dövmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengesini dövmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında yengeyi dövmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen yengeyi görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında amca ve yengeyi görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında abi ve yenge görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında yengesini öpmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına alamet eder.

Kahve falında dayı ve yenge görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir