AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu birini dövmek

Kahve falında küs olduğu birini dövmek

Kahve falında küs olduğu birini dövmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğu birini dövmek gördüyseniz:

  • Neler yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birini dövmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun birini dövmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, atılan adımların zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin evini temizlemek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs eşini görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kendine küstüğünü görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olan arkadaşı görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir