AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepeden inmek

Kahve falında bir tepeden inmek

Kahve falında bir tepeden inmek büyük kazançlar sağlayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepeden inmek gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında tepeden koşarak inmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulur.

Kahve falında bir tepeden inmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, işinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden inmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına yorulur.

Kahve falında dik tepeden inmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karlı tepeden inmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tepeden aşağı inmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden inmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek tepede olduğunu görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir