AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden aşağı inmek

Kahve falında tepeden aşağı inmek

Kahve falında tepeden aşağı inmek yeni kararlar alınacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, karalar bağlayacağına, zararlarını telafi edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tepeden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren planlar veya romantizm ev hayatınızı veya ailenizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında tepeden aşağı inmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet eder.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek tartışmalı durumların sona ereceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, hasretliğin biteceğine işaret eder.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalettir.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir