AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek tepeden inmek

Kahve falında yüksek tepeden inmek

Kahve falında yüksek tepeden inmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek tepeden inmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında yüksek tepeden inmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir tepeden inmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulur.

Kahve falında tepeden koşarak inmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı inmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tepeden inmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına işarettir.

Kahve falında karlı tepeden inmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında dik tepeden inmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir