AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir tepeden inmek

Kahve falında yüksek bir tepeden inmek

Kahve falında yüksek bir tepeden inmek destek için ailesiyle de konuşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, ekmek bulamayacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden inmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar farklı hayat tarzlarını anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında yüksek tepeden inmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir tepeden inmek rakipleri mağlup edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulur.

Kahve falında karlı tepeden inmek kazancını iki kat arttıracağına, hasret ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı inmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayatının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında tepeden koşarak inmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dik tepeden inmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tepeden inmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir