AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek tepede olduğunu görmek

Kahve falında yüksek tepede olduğunu görmek

Kahve falında yüksek tepede olduğunu görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, fedakârlıklar yapacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek tepede olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüksek tepeden bakmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında tepeye yükseğe çıkmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepede olduğunu görmek aileye büyük bir ev alınacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek tepede oturmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden inmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir