AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden koşarak inmek

Kahve falında tepeden koşarak inmek

Kahve falında tepeden koşarak inmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, bol nimete kavuşacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında tepeden koşarak inmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında tepeden koşarak inmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında koşarak tepeye çıkmak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven koşarak inmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sorunların gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında koşarak yokuş inmek sorunların günden güne artacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak inmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan koşarak inmek kazançlı bir adım atılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir tepeden inmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir