AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı tepeden inmek

Kahve falında karlı tepeden inmek

Kahve falında karlı tepeden inmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, saygınlık elde edeceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı tepeden inmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Kahve falında karlı tepeden inmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalettir.

Kahve falında bir tepeden inmek güzel bir evliliğe, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik tepeden inmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek tepeden inmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında tepeden aşağı inmek sorunların artacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeden inmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden koşarak inmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında karlı tepeler görmek başına uğursuz olayların geleceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir