AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tencere süt görmek

Kahve falında bir tencere süt görmek

Kahve falında bir tencere süt görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında bir tencere süt gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamlarına çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında tencerede süt görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında süt dolu tencere görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, başına türlü işler geleceğine işarettir.

Kahve falında süt tenceresi görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencereyle süt görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında tencerenin içinde süt görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir tencere süt görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir