AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede süt görmek

Kahve falında tencerede süt görmek

Kahve falında tencerede süt görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulur.

Kahve falında tencerede süt gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Kahve falında tencere içinde süt görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulur.

Kahve falında tencerede süt görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir tencere süt görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında tencereye süt koymak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerenin içinde süt görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına inanılır.

Kahve falında tencereyle süt görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir