AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt tenceresi görmek

Kahve falında süt tenceresi görmek

Kahve falında süt tenceresi görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında süt tenceresi gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir tencere süt görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında süt dolu tencere görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında süt tenceresi görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede süt pişirmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tencerede süt görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir