AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerenin içinde süt görmek

Kahve falında tencerenin içinde süt görmek

Kahve falında tencerenin içinde süt görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, böyle işlere kalkışacağına, yeni duygular tadacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencerenin içinde süt gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında tencerenin içinde süt görmek yaşama dört elle sarılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında tencere içinde süt görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında bir tencere süt görmek çektiği yokluğun unutulacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerede süt görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere dolusu süt görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında süt tenceresi görmek zor günlerin geride kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına inanılır.

Kahve falında süt dolu tencere görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir