AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt dolu tencere görmek

Kahve falında süt dolu tencere görmek

Kahve falında süt dolu tencere görmek sahip olacağı malın faazlalığına, çok büyük mutluluk duyacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt dolu tencere gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında süt dolu tencere görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek dolu tencere görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu tencere görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolu tencere görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, öz güven kazanacağına işaret eder.

Kahve falında içi su dolu tencere görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kendinden emin adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında tencerenin içinde süt görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencereyle süt görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir