AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek

Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek

Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hem hayatının kurtulacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına işarettir.

Kahve falında tencerede pişmiş süt gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler sizi yanıltabilir veya kızdırabilir.

Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek eşyaların yenileneceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş yemek görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş et görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına inanılır.

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tencere içinde süt görmek kem gözlere geleceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere dolusu süt görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede süt görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir