AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencereyle süt görmek

Kahve falında tencereyle süt görmek

Kahve falında tencereyle süt görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, umutlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencereyle süt gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler.

Kahve falında tencere içinde süt görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında tencere dolusu süt görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencereyle süt görmek yüzünde güller açacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tencerede süt pişirmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir tencere süt görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, konfor içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tencerede süt görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir