AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, rahatın ve konforun geleceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, büyük düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında tencerede kaynayan süt gördüyseniz:

  • Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine yorulur.

Kahve falında tencerede kaynayan su görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tencerede su kaynatmak düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında tencere kaynatmak sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sütün kaynayıp taştığını görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sütü kaynatmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı tabir olunur.

Kahve falında süt kaynattığını görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir