AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak

Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak

Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak gördüyseniz:

  • Talepkar kişiler veya artan istekler stres yaratabilir.

Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sonra kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tehlikeden kurtulmak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin tehlikede olduğunu görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tehlikede olduğunu görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendini tehlikede görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, iyileşme göstereceğine işarettir.

Kahve falında düşme tehlikesi geçirmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir