AnaSayfa / Genel / Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek

Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek

Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tehlikede olmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işarettir.

Kahve falında tehlikeli yol görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tehlikeli insanlar görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işarettir.

Kahve falında tehlikeden kurtulmak depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tehlikede olduğunu görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, herkesin takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, isyan edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir