AnaSayfa / Genel / Kahve falında tehlikeden kaçmak

Kahve falında tehlikeden kaçmak

Kahve falında tehlikeden kaçmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, ortaklıkların bozulacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine rivayet eder.

Kahve falında tehlikeden kaçmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında tehlikeden kaçmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tehlikeli balık görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu tehlikede görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini tehlikede görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulur.

Kahve falında tehlikeli insanlar görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir