AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığının zayıfladığını görmek

Kahve falında bir tanıdığının zayıfladığını görmek

Kahve falında bir tanıdığının zayıfladığını görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulur.

Kahve falında bir tanıdığının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Kahve falında bir tanıdığının zayıfladığını görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün zayıfladığını görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişmanken zayıflamak yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının zayıfladığını görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Kahve falında insanın zayıfladığını görmek çok para kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek makamının yükseleceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir