AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, başına uğursuzluklar geleceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki görüşleriniz değişmiş olabilir.

Kahve falında bir tanıdığının zayıfladığını görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kızının zayıfladığını görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına delalettir.

Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek zor zamanların geride kalacağına, onu doyasıya yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin zayıfladığını görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin zayıfladığını görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, çıkar için insanlara zulmetmeye delalet eder.

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir