AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının zayıfladığını görmek

Kahve falında kocasının zayıfladığını görmek

Kahve falında kocasının zayıfladığını görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Kahve falında kocasının zayıfladığını görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına inanılır.

Kahve falında kızının zayıfladığını görmek bereketli işler yapacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kilolu birinin zayıfladığını görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun zayıfladığını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, insanların saygısının kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir