AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanın zayıfladığını görmek

Kahve falında insanın zayıfladığını görmek

Kahve falında insanın zayıfladığını görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, anne babaya müjde verileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanın zayıfladığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı sunmanız ya da doğru şekilde tanıtımını yapmanız destek bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kinin ve nefretin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında insanın zayıfladığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, karşılıksız bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin zayıfladığını görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının zayıfladığını görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, manevi mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişmanken zayıflamak rahat ettirecek bir işe girileceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir