AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün zayıfladığını görmek

Kahve falında yüzünün zayıfladığını görmek

Kahve falında yüzünün zayıfladığını görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, her zaman sevgi göreceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak veya rahatlatmak adına ileride pişmanlık duyabileceğiniz düzenlemelere veya anlaşmalara onay vermek üzeresiniz.

Kahve falında yüzünün zayıfladığını görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında başkasını zayıfladığını görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işarettir.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın zayıfladığını görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir