AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmanken zayıflamak

Kahve falında şişmanken zayıflamak

Kahve falında şişmanken zayıflamak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin başına geçeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin toparlanacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, resmi bir göreve getirileceğine alamet eder.

Kahve falında şişmanken zayıflamak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Kahve falında şişmanken zayıflamak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek büyük bir aşk yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın zayıfladığını görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında akrabanın zayıfladığını görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin zayıfladığını görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir